Hair By Drews er en firsør i Aarhus Syd, nærmere bestemt i Tranbjerg, som en del af center syd med mange forskellige butikker, med dagligvarer, blomsterhandel, hobbybutik, tøj og meget mere. Du kan derfor nemt handle sammen med dit besøg os Hair By Drews og der er naturligvis gratis parkeringspladser lige ved døren. Med vores online tidsbestilling kan du nemt finde en tid til dig hos din frisør i Aarhus syd.

Vores team af frisører er alle under løbende uddannelse og følger med i de aktuelle trends og tendenser indenfor mode, så vi klipper både traditionelt, klassisk og moderne til både damer og herre. Indregnet i tiden er en lidt længere tid i frisør stolen end mange andre steder, dette sikre at kvaliteten af arbejdet er i top og din tilfredshed med håret altid er som det skal være.

Sammen med salonen er en negleklinik med certificeret negletekniker. Her leves flotte negle, forstærkninger og lignende i både gele og akryl. Du kan læse mere om negleklinikken på deres egen side på http://www.nailsbyvillaume.dk/.

Vi har ligeledes et stort udvalg af hårprodukter i salonnen, som du også er velkommen til at spørge os til råds om, så du kan få det optimale ud af dit hår og den daglige pleje af håret.

Skulle du have spørgsmål er vi klar på telefonen 86150000 og klar til at svare på de spørgsmål du måtte have omkring din frisør i Aarhus syd.