RikkeV

Mit navn er Rikke, salonens nye kreative frisør. Jeg brænder virkelig meget for faget og det betyder meget for mig at jeg altid yder mit bedste.

Kommunikationen mellem kunde og frisør er utrolig vigtig- og der er altid tid til en professionel vejledning og personlig snak så vi i fællesskab kan finde den helt rette frisure til dig.
Jeg elsker utrolig mange stilarter, så om du er til det klassiske eller gerne vil skille dig ud fra mængden, har jeg altid en ide’ til dit nye look.
Jeg kommer fra en stilling som frisør hos en Intercoiffure salon i Århus, hvor jeg også blev udlært for et par år siden. Du kan forvente en meget højt kvalificeret frisør med mange gode idéer.

Så ønsker du en ny stil, idéer til opsætning, ny hårfarve eller bare en rigtig god klipning der passer til DIG, lover jeg at du er i gode hænder hos mig.
Jeg elsker også at lægge en smuk make-up så du kan få en fuld make-over til en stor begivenhed. Jeg har erfaringer med bryllupper, konfirmationer, photoshoots, brudemesse og andre store begivenheder.

SÅ… er du til en god gang selvforkælelse og elsker velvære med et hyggeligt personligt touch, skal jeg måske være din nye frisør?